söndag 15 januari 2012

Mamma-dotter dag...

...började den här helgen med och det redan på fredagen när jag tog tåget till Uppsala!
Högt älskad mellandotter far nästa vecka iväg till Boston och Harvard för att göra sitt ex-jobb och kommer att vara där fram till slutet av maj.
Suck! Känns som väldigt lång tid och ändå vet vi båda att tiden kommer att gå väldigt fort och att det står inte på förrän hon trampar svensk mark igen.
Vi hade en underbar dag med massor av prat, skratt, fika, mat och även lite shopping på vårt schema.
Så nu har vi båda tankat kärlek och närhet som ska räcka ett tag.

Veckans blomma:


är min amaryllis som bjuder på så här många öppnade klockor just nu.
Och det är det enda just nu som påminner om julen i det här hemmet - för nu har vi städat ut den - och det känns riktigt skönt. Nu vill jag ha ljusa färger igen som påminner om att vi är på väg mot ljusare tider. Äntligen!

Annars har helgen övervägande bestått av skidåkning - både på längden och utför - och jag har åkt med från min soffhörna och i händerna har jag haft min
Håller på med handledsvärmare och dessa är par nummer två.
Det första paret är beställt av dottern och inhandlades garn till, i Uppsala i fredags och de ligger fastnålade för blockning just nu och sedan ska de bara sys ihop och levereras.

Har med andra ord haft en riktigt skön helg och hoppas att ni också har haft det!
Jag vet att någon av mina vänner har blivit farmor den här helgen och att någon annan fyller år imorgon så till dem hälsar jag

GRATTIS!

Ha det gott alla!

eva

7 kommentarer :

 1. Så avis på dig som fått mysa med Anna en hel dag!

  Måste också säga att jag älskar nya stilen på bloggen detär så snyggt med alla stylade bilder!

  Ska bli kul att se handledsvärmarna när de är klara-

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Høres koselig ut med mor-datterdag! Håper din datter kommer hjem etter utdannelsen i USA! Min eldste sønn reiste over for å ta utdannelse, giftet seg, fikk jobb og har nå bodd der i over 7år.....Det er langt dit......
  Vakker amaryllis og koselige strikketøy du holder på med!
  Ha en fin søndagskveld!

  SvaraRadera
 3. Høres ut som dere har hatt en koselig dag. Dattern min var der et år, men kom heldigvis hjem igjen. Nå bor hun med mann og barn bare 800 meter fra oss. Nydelig nålpute de viser i det forrige innlegget.

  SvaraRadera
 4. Høres ut som dere har hatt en koselig dag. Dattern min var der et år, men kom heldigvis hjem igjen. Nå bor hun med mann og barn bare 800 meter fra oss. Nydelig nålpute de viser i det forrige innlegget.

  SvaraRadera
 5. Mmmmm......det riktig strålar kärlek ur ditt inlägg.
  Dessa Dotter-Mor dagar är bara härliga!

  Vad har du för garn till handledsvärmarna..... ser frestande GRÖNT ut :o)

  Här är köket redo för vårsolen, jag vet att det fortfarande är smällkalla vintern.......men mysigt är det att sitta i ett kök med sommarvita gardiner!

  Ha en bra vecka!
  Kram Pirjo

  SvaraRadera
 6. Tack Eva, om det var mig du menade, när det gäller farmorskapet. Å jag kan meddela att det är såååå mysigt med lilla prins Albin.
  Det är alltid mysigt med mor- dotter dagar....speciellt om de ska vara borta så där länge. Men du är ju lite van vid att ha dina flickor på avstånd.......

  Kramar

  SvaraRadera