måndag 7 november 2011

Det blommar...

...fortfarande och jag har börjat ta in några pelagoner åt gången för att hinna njuta ytterligare en stund innan frosten kommer och tar dem.
Hade mysstund i syrummet under helgen och det kändes bra. Hann både sy ihop och klippa Lillans rufskudde
...och dessutom tvätta och torka den, för att sedan fylla den med innerkudde och då blev den såhär:
I närbild så ser man att den är ett hopplock av musikrelaterade tyger och det passar ju henne bra.

På jobbet har jag den här lilla skönheten att glädjas åt.
Den står i en kopp med en liten ängel sittande på örat.
Och i och med att cyklamen har gjort sitt intåg så kan man väl säga att hösten är här på riktigt.
Har hunnit vänja mig vid att klockan är tillbakaställd en timme och att det numera är mörkt både när jag åker till och även hem från jobbet.
Nästa ljusglimt att se fram emot nu är advent och det är riktigt så jag längtar efter att se alla ljusstakar i fönstren igen.Ha det gott alla!

eva

5 kommentarer :

 1. Härligt rufs och vackra pelagoner! Här är de överblommade för månader sedan... Trist med allt mörker men man får i alla fall tända ljus och sitta inne och mysa nu ^^

  Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Så vackra foton. Koppen med Ängeln skulle jag vilja ha ett bättre foto på. Var har du köpt den. Har en kollega som älskar Änglar i alla dess former.
  Rufskudden blev så läcker. Tänk att det finns tyger för att tillfällen....en musiker få ju noter och instrument så klart.
  KRAM och ha en fortsatt trevlig vecka trots mörkret.

  SvaraRadera
 3. jättefin kudde.. hur gjorde du "rufset".?? Fin kopp med ängel, den skulle jag oxå vilja ha ,,samlar lite smått på änglar...ha de bra

  SvaraRadera
 4. Så fint med pelargoner i flaskorna. Rufskudden är jättefin! Det är en jobbig tid nu när det är mörkt nästan dygnet runt känns det som, men snart är det adventstider och man börjar plocka fram ljusstakarna. Koppen med ängeln är så söt med cyklamen i , ha det så bra!

  SvaraRadera