onsdag 2 mars 2011

Spänd väntan........

Just nu sitter min dotter på ett plan tillbaka till sitt nuvarande hemland tillsammans med sin nya symaskin (och sin fästman, naturligtvis) och jag väntar så på att få höra från henne när hon väl kommer hem och får packa upp sitt bagage och kolla att allt är helt och fungerar som det ska. Lite pirrigt å hennes vägnar är det ju.....!

Sånt här väder har det varit här idag med några minusgrader, solsken och snö som smälter och droppar från taken. Underbart vackert, tycker jag, och det känns verkligen som om våren är i antågande så smått!

När vi åkte ned till Mia i Surahammar för att hämta symaskinen så fanns det ju en del tid över för att hinna uppdatera tygförrådet också. Och det var precis vad vi gjorde, båda två!
De här underbara, romantiska, svart-grå-vita fynden gjorde jag.
Del av dessa ska bli ett ett kit bestående av mobilfodral, nyckelgömma och några nessar till mellandottern, som har efterlyst ett fodral till sin telefon.


På vägen hem från Sura så stannade vi till vid Åsby Hem & Trädgård och jag införskaffade bl a en engelsk pelargon som stod där och bara ropade på mig och ville följa med hem. Den har sådan underbar färg och det känns som om det är färg som behövs nu för att hjälpa våren igång. Ser ni vad den lyser i solskenet?!
 Åh, visst ja! Har ju inte visat mina små inköp från syfestivalen i Älvsjö! Det blev några tyger som jag nu går och klappar och känner på för att så småningom bestämma mig för vad jag ska ha dem till.
Några mallar som jag har varit nyfiken på länge och en helt underbar panel av Loralie Harris , som naturligtvis går i rosa toner.

Det kommer att märkas att rosa är en av de färger som kommer att återkomma i denna blogg framöver eftersom det hör till mina absoluta favoriter.
Nu ska jag återgå till att hålla tummarna för att symaskinen är hel vid framkomsten och kanske ta en sväng in i mitt syrum en stund..........

Ha det gott!

eva

1 kommentar :

  1. eMåste abra kommentera det vackra upplägget och kompsitionen av bilden på våra inköp, önskar verkligen att ajg ahde ditt öga för sånt, det ser så vackert ut!

    Ser mycket fram emot att se något alster av de tygerna vi köpte <3

    SvaraRadera