lördag 6 april 2013

Med taggtråd...

...i halsen och bomullstråd i handen under påskhelgen så kom dessa små raringar till.


Tillbringade påskhelgen i sängen med "taggtråd" i halsen och feber - det vet i sjutton vad det kom ifrån - men det verkar vara många som råkade ut för samma sak.
När man sedan börjar orka sitta uppe lite till och från så är det ju ett "måste" att ha någonting i händerna - och eftersom syrummet låg alldeles för långt borta så fick det bli en "liten" virkning i soffhörnan.
Det är storlek 0 på dessa och jag kan inte komma ihåg att någon av mina älsklingar skulle ha haft så små fötter men så var det nog.
Trådrullen har jag ställt där som jämförelse!

Ha det gott, alla!

eva
 

6 kommentarer :

 1. I hope you're feeling better. It's nice to have a project to keep our hands and mind occupied so we don't concentrate on feeling lousy. Adorable little shoes. My daughter was so tiny these probably would have fit her.

  SvaraRadera
 2. Så søte de er. Godt å ha noe mellom fingrene selv om formen ikke er på topp. Håper du har kommet deg nå, ikke gøy å være syk.
  Ha en flott helg.

  SvaraRadera
 3. Åh, så söta.
  Hoppas att du mår bättre nu du gumman. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. These are adorable. I hope you are all better now!

  SvaraRadera
 5. Ahhhh, they are soooo sweet!
  I hope you are well now :-)

  SvaraRadera
 6. Noe så nusselig!! Jeg har mønsteret, men er så dårlig til å hekle...så det blir nok med tanken:) Håper du er frisk igjen, det er ikke morsomt å være syk!

  SvaraRadera