måndag 12 september 2011

Festival Salute...

...i Borlänge har tagit all ledig tid i anspråk denna helg! Ett arrangemang som kräver en hel del jobb av BSM´s (Borlänge Skolors Musikkår) föräldraförening och som är jätteroligt!
I Dalarnas Tidningar kan man läsa mer om detta och även se lite läckra bilder från spelningen och det jättefyrverkeri som hör till.
Men något som inte syns där, är hur tyst och tom en spelklar scen kan kännas och se ut under de kalla och mörka morgontimmarna.....
.....och hur öde en scen kan se ut i det första morgonljuset innan alla musiker anländer.....
..... eller hur underbart vackert det var när solen höll på att gå upp över älven på morgonen....
En fantastisk helg med mycket jobb och fantastisk musik och go´a och glada ungdomar!

Under helgen gick även Symässan i stan av stapeln. Jag hann få loss en timme på lördagen efter lunchen och åkte ut dit för att springa igenom och kolla vad som kunde vara intressant.
Hann få med mig lite av höstens "framför-TV:n-jobb" i läckra färger ....
....och vad vore en symässa utan lite tyg och några andra passande tillbehör.....
Kolla in de små ljuvliga äppelhalvorna, i pärlform, som säkert kommer att hamna i blixtlåset på en necessär så småningom!

Ja, så nu jobbar vi en vecka igen då - och så till helgen åker jag på sy-helg till Hallstahammar tillsammans med kära vänner.

Det ser jag verkligen fram emot! Snart kommer vi, Maggan!

Ha det gott alla!

eva

2 kommentarer :

  1. Va härligt tyg du hade hittat..det va speciellt fin det med äpplena o melonerna..o knapparna..jisses så söta!!!Garnet va oxå fint, blir det sockor?:.Ha så bra på syhelgen!

    SvaraRadera
  2. Men vilket godis du har hittat Mor! De små äpplena till äppeltyget är ju bara helt underbara! Ser en nesse med en sån på hänget där, ska bli så spännande att se vad du tänkt =)

    Så kul med Festival Salute, ser ut som att det blev succee i år igen! Är så stolt över er som är med och grejar men mest förstås över min så fantastisk duktiga stora lillasyster (kan inte förstå att jag har 2 såna nu, stora småsystrar alltså)! <3

    KRAMAR

    SvaraRadera